Wednesday, 7 March 2012

Saya Nak Awak Tau

Awak ni bagaikan TV3 dalam diri sy, "sentiasa menjadi inspirasi hidupku".. Bila berjauhan dengan awk, sy tak kesah sbb awk ni kan TV9, "dekat di hati".. Awk nak tahu tak? Bila sy dekat dengan awk, sy rase tenang sgt mcm NTV7, "i feel good".. Walau ape2 pun yg berlaku, sy harap lepas ni hubungan kita mcm radio HOT FM, "lebih hangat dari biasa".. Orang selalu ckp manusia ni umpama ASTRO, "mcm2 ade".. Tapi sy harap sgt bile sy ade masalah, awak tak jd mcm NABIL, "lu pikir la sendiri"..

No comments:

Post a Comment