Wednesday, 16 May 2012

Semalam hari yang happy n sedih

Assalammualaikum pembuke bicare untuk blog aku yang simple nie..:-)
Nak cter pe aik??????hahahhahahah..
Ha semalam kad bank islam aku tertinggal kat mesin bank islam care4 tu,,
adehh macamne tah boley lupe,aku pon xtaw..
mungkin dah tua kot..wakakkakakak
tapi nasib ader adek sorang nie!!
die sanggup kejar aku untuk bg kad aku..
gler ar!!!
punyelah gabra aku time tu,
yelah an tetibe kad bank aku ader kat adek tu..
tapi ape2x pon adek 2 memang baik..
TERIMA KASIH ADEKK!!
terhutang budi asenye....
cerite ke 2 pulak semalam aku pergi main games yang 1 token 50sen tu..
hahahahah jadi budak2x kejap time tu..
tapi happy gler..hahahahhah..
lepas main games aku pg ke BETU PAHAT MALL pulak..
naik main bowling 1 games..hahahha
lepaskan giat dah lama tak main,
tapi aku kalah semalam...
lain kali aku pasti menang!!!!!!wakakakaka
tu jerlah kot cter aku untuk kali ni...
nanti ak cerite lagi..:-)

No comments:

Post a Comment