Friday, 1 June 2012

Raqib Shamie

Raqib shamie????
susah nak cerite pasal budak nie..:-p
berumur 8bulan..
setiap pgI mesti die mintak Tokwan naik motor g jalan2x,
lagi satu die ni,emm..
seorang yang periang, n happy,
suke aku biler tengok die,
walaupon die baru berumur 8bulan tp die macam taw2x jer sesorg tu tengah sedih tawpon marah..
die akan dekat,nan cium spe2x yg marah die, ataupon die sedih n takot..
cuiitkan.....
tapi die ni nakal sikit,,
tapi tak ape,orang dulu-dulu kata budak kalu nakal mmg pandai...
time die tdo berentilah nakalnye,tapi bile bangun akan start kenakalannye..huhuuhuhu
Raqib shamie nie ak tgk seorg yg kuat.....
n buat pengetahuan korang die ni anak buah aku,bukan anak aku ea..hahahaha..

No comments:

Post a Comment