Thursday, 26 April 2012

VVBFF aku yang kedua

NORLINA BT MISREN tulah nama kawan baik aku yang kedua selepas NURFADHILA BT DOHRAMAN..
aku nak cter cikit pasal die nie....
aku kenal die sejak zaman sekolah menengah ag,xsilap aku,aku gan die sik satu kelas,tak penah berrenggan,aku pon xtau kenapa,tapi mungkin takdir kita orang untuk menjadi rapat..
nak jadikan cerita,dulu kami tak rapat,kawan gitu2x jer,,tapi sejak habis sekolah kita orang jadi rapat dah jadi macam kembar,wakakakakak mungkin sebab badan kita orang sama or tak taulah...
aku sayang die sebagai kawan,walaupon dia ni ganas dan menyeramkan,tapi die happy go lucky..aku suka kawan gan die...aku harap,aku gan die akan kekal kawan hingga nafas aku yang terakhir...lina aku sayang sangat-sangat kat ko,dan terima kasih menjadi kawan aku n sudi jadi kawan aku,,walaupon aku ni banyak cakap...>.<

No comments:

Post a Comment