Saturday, 3 March 2012

Al-kisah

Hu Nurfadhila dohraman nama yang xasing dari kepala hotak aku...
dulunye seorang musuh aku,
musuh yang aku anggap xserupe musuh dah,!!(jangan marah mse dulu jer ni),
dengan satu perkara aku boley gaduh besar gan die...huuhuhu..
mmg perkara yang sangat perit aku ase...
tapi dulu lain sekarang lain 2lah lumrah kehidupan,
 yg dibenci akan saling sayang menyayangi..
huhuuhuh biler dipikir kelakar pulak an...
tapi sekarang aku dah kamcing gan die,,
xdapat nak kata,
dah macam dik beradik cakap korang!!
dielh sahabat aku yg aku sayaang ..
walaupon kadang2x der ckit gaduh2x,
tapi biaserlh kawan an,
mne xder gaduh an,
sedangkan lidah ag tergigit,
nikan plk seorg kwn gan kawan an..
huhuuhu..2jerlah al-kisah aku..huhuuh
kat sini aku selit an gambar Nurfadhila Dohraman nie!!
sory beb aku copy past kat facebook!!

3 comments: